Indkøbskurv
Kurv subtotal

Køb Campingvogn Privat

Køb campingvognen privat

About Us
brugtCAMPING.dk anbefaler "køb privat, det betaler sig"

Har du kig på en campingvogn privat, men er usikker på, hvordan du bruger minimum 2-3 timer og effektiv gennemgår vognen for at være sikker på at gøre det rigtige køb. Der er mange penge at spare ved at købe privat, hvis du gennemgår vognen fra A-Z og ved præcis hvad og hvor, du skal bruge din tid.

En campingvogn ved en forhandler er ikke altid fejlfri, men du har garanti. Med pengene du betaler ekstra for garantien, kan du udskifte mange nye dele de næste mange år, når du køber privat. Du kan du som regel altid handle en campingvogn i privathandel og desuden medfølger oftest udstyr og tilbehør for mange tusinde kroner.

Når vi gennemgår en campingvogn ved du, om der er uforudsete udgifter, fejler, mangler, fugtskader eller kritiske skader som koster penge inden du køber vognen.

VI FORMIDLER KØBET...

...og du er med hele vejen. Hvis du skal købe din første campingvogn, vil en god forhandler fortælle dig, at du ikke skal købe en ny. Du vil tabe mange penge på en ny campingvogn, hvis du finder ud af på den første tur, at campinglivet ikke er hvad du drømte om. Desuden ved du ikke hvad du skal forvente af en campingvogn og er den funktionel indrettet efter dit behov. Det ved du ikke, før vognen har været brugt flere gange. Vi står gerne til rådighed og formidler din brugte campingvogn og garanterer dig, at vognen er 100% fejlfri. Skal vi hjælpe dig med at spare penge på en sund, flot og brugt campingvogn...
Find en campingvogn...

Har du fundet en vogn

dba.dk guloggratis facebook mm

Hvis du allerede skal besigtige en brugt campingvogn, står vi gerne til rådighed...

Lav en aftale...

Skal vi tage kontakten

...eller har du selv snakket med ejeren

Vi kender de klassiske faldgrupper/skader og spørger til dem allerede i telefonen...

Små fejl er også dyre at lave...

Gennemgang af vognen

...vi finder 99% af alle fejl og skader

Vi laver blandt andet fugttest, fejlfinding, batteri test, system og bremse tjek mm...

En slutseddel er meget vigtig...

Afslut handlen

...slutsedler, overførsel og sikkerhed

Vi kender alle rettigheder til en slutseddel, samt alle regler med omregistrering...

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Vent venligst...