Indkøbskurv
Kurv subtotal

Fugttest

Undgå fugtskader

About Us
brugtCAMPING.dk er en mindre virksomhed, med speciale i fugtskader.

Vi udfører fugttest med dokumentation, men kan også finde utætheden til fugtskaden. Har du fået en fugtskade er det vigtig at få lukket skaden udefra, så vand og fugt ikke længere kommer ind og dette kan du ofte gøre selv, hvis du ved hvor problemet er opstået på vognen.

En fugtskade bør laves inden den kan ses og det opnår du ved at få din campingvogn fugttestet hvert år. Er skaden blevet synlig, skal den lukkes og så du kan leve med synet af den, uden den nødvendigvis udvikler sig.

SPECIALE I FUGTTEST

Fugt kan ikke altid hverken ses, lugtes eller mærkes. En campingvogn med fugtskade kan være omfattende at reparere og kan nemt løbe langt over 30.000,- Dkk eller i værste fald blive umulig at lave... Fugtskader i en campingvogn kan langt fra ses, lugtes eller mærkes og du skal vide hvor du skal kigge og hvad du skal kigge efter. Har du ikke det rigtige professionelle udstyr, så finder du ikke en helt ny fugtskade i din campingvogn...

brugtCAMPING.dk har speciale i fugtskader, som er campingvognens værste fjende. Heldigvis er nye campingvogne langt mindre udsatte for fugtskader end ældre vogne, men det er kun et spørgsmål om tid, før også nye vogne trænger til andre fuger og reparationer. Med udgangspunkt og erfaring i skadesservice, fugttester vi mere end 100 vogne om året og kender alle de udsatte steder, samt svagheder i brugte campingvogne. Vi sender dokumentation på mail, med værdier og måling efter udførelsen. Betaling skal ske inden du igen kører afsted med vognen.
Hvis værdierne ikke er for høje, kan du nyde en kop kaffe og få en snak, mens du venter på din campingvogn.

En fugtskade skal laves ved en autoriseret campingforhandler hurtigst mulig.
Fugttest er vigtig...

1. Bestil tid og kig forbi

...vi er klar når du kommer

En fugttest er vigtig at få lavet på din brugte campingvogn og vi anbefaler at få det gjort en gang årligt.

Fugtskader er en af de mest almindelige grunde til, at din campingvogn bliver svær at sælge, eller halveres i pris iht markedsprisen.

Hos brugtCAMPING.dk ser vi gerne du venter og gennemgår campingvognen med os, eller henter den igen samme dag.

Du kan bestille tid til en fugttest her.

Fugt kan være skjult...

2. Vi gennemgår campingvognen

...udvendig og indvendig

Vi gennemgår hele vognen indvendig og udvendig for synlig og begyndende fugt skjolder og skader.

Langt fra alle campingvognsejere ved hvordan fugtskader viser sig udvendig, hvis ikke de bliver lavet i tide. Vi ved hvad vi skal kigge efter udvendig inden vi gennemgår campingvognen indvendig og nogle fugtskader kan lokaliseres udefra uden brug af udstyr.

Denne del udfører vi sammen med dig, mens du venter på vognen...

Vi måler vognen med professionel udstyr...

3. Vi måler din campingvogn

...for skjulte og nye fugtskader

Nye fugtskader kan ikke ses med øjnene og skal måles indvendig med det rigtige professionelle udstyr.

Vi måler de rette værdier og hvis tallene er for høje et sted i vognen, kræver det en reparation for at minimere fugtskaden. Hvis skjolder og misfarvning er synlig, er skaden ikke repareret i tide og kræver udskiftning hvis det igen skal blive pænt.

Det passer ikke, at du kan lugte fugt i en campingvogn. Er det muligt, skal du aldrig overveje at købe den, for så er skaden af betydelig karakter og kan give alvorlige helbredsproblemer.

Denne del udfører vi mens du venter, hvis værdierne er optimale.

Er der tvivl om værdierne grundet vejret, opbevarer vi vognen i 48 timer tørt og godt, hvorpå vi foretager en ny måling.

Vi sender fugttesten på mail...

4. Dokumentation på fugttesten

...sender vi på mail

Når vi fugttester din campingvogn, noterer vi alle de målte værdier og udfylder en fil, som vi sender til dig på mail.

Fugttesten kan bruges ved salg af din campingvogn, som dokumentation, når vognen er fri for fugt. brugtCamping.dk noterer campingvognens mærke, model samt stelnummer og opbevarer denne dokumentation i 3 år

Vi skal bruge din mail, og du kan bestille din fugttest her.

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Vent venligst...